Despedida en neerlandés

Deze toekomstdroom begon op een lentedag, ergens in 2006, het droombeeld om bij Atlas te werken, het visioen om iets te kunnen betekenen, de utopie om  de wereld een beetje beter te kunnen maken, en die droom is 10 jaar later werkelijkheid geworden.

Hier heb ik niet alleen de ideale collega’s en de ideale job gevonden, hier heb ik de dromen van anderen zien voorbijkomen en in sommige gevallen heb ik een duwtje in de juiste richting kunnen geven.

Elke dag heb ik iets nieuws geleerd, heb ik een bijdrage kunnen aan leveren aan deze diverse maatschappij en heb ik het geschenk gekregen om een positieve invloed te hebben op het leven van kwetsbare mensen. Elke dag was als een cadeau.

Naast jullie heb ik een mooi pad gewandeld, met jullie heb ik diepe en soms moeilijke gesprekken gehad, vergaderd, workshops gevolgd, gefeest WOOP WOOP…
Hier heb ik mijn grenzen verlegd, de wereld voor mijn neus zien passeren, de geuren en kleuren van de wereld mogen ervaren.

De levensbeschouwingen en culturen van jullie en onze klanten hebben mij wijzer gemaakt.

Mijn lieve collega’s, jullie zijn de mensen die van Atlas het hoofdkwartier van diversiteit, tolerantie en vrede maken. Ik neem jullie allemaal op in mijn hart.

Nu dat de herfst begonnen is, ga ik nieuwe uitdaging aan, een nieuw pad dat niet mogelijk was geweest zonder de ervaringen bij Atlas.

Met tranen en met een hart vol met dankbaarheid en voldoening vertrek ik vandaag.

Ik wens jullie alleen maar het beste, en zoals Steve Jobs ooit zei “Stay Hungry. Stay Foolish

Warme en lieve groetjes

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: